Provider of the widest range
of cables and accessories
for railways and telecom usage

       Magyar
       English
 

About Us

What should be known about Exim Kábel Ltd…

The Exim Kábel Ltd, located in Budapest, provides the widest choice of delivering telecommunication and special materials and cables. Our company was established by the syndicate of 3 former market leader companies – Exim Union Ltd, Nkábel Ker Ltd and Kerkönyv Ltd – which had been present in the Hungarian market since 1996.

Our company has an own storehouse which is located in Pécel, Lázár Vilmos u.8. The wide variety of stored cables and wires, and the personal and technical conditions make us able to satisfy our partner’s request, immediately if needed. We can serve the investors, retailers, wholesalers, the contractors and the telecommunication corporations as well.

 Our permanent stock contains the following items :

We are proud of the fact that we are one the most significant partner of
Magyar Telekom Rt., INVITEL Távközlési Szolgáltató Rt., Siemens TraffiCom Kft, and, MÁV ZRt.

Our main priority to supply our partners with certificated high quality products, therefore all of our suppliers can prove the method of production at least with the ISO 9002 quality certification.

Beside providing high quality products and short delivery time we try to make affordable prices and payment conditions for our partners. We suggest for our clients to ask for quotation before any concrete order because, being aware of our actual possibilities, that’s how we can make the best possible delivery conditions.

If you have any questions regarding unique expectations or technical specifications please don’t hesitate to contact us.

3

SAJTÓKÖZLEMÉNY – projekt indítása

Új hiánypótló termékek hazai és exportpiacra történő gyártásához szükséges kapacitások kiépítése az EXIM KÁBEL Kft. telephelyének bővítésével”

2014.06.20.

Az Exim Kábel Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében a Közép-Magyarországi Operatív Program (a továbbiakban: KMOP) támogatási rendszerében meghirdetett „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson. Pályázatával 60 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert, melyből egy különálló 1133,25 m2-es, 2 gyártóműhelyre tagolt üzem kerül megvalósításra a szükséges szociális és irodai funkciók kialakítása mellett, melyek megteremtik a feltételeit az 
alaptevékenységtől eltérő üzemi működésnek, a több műszakos munkarendnek és önálló üzemágként történő prosperálásnak. A projekt összköltsége meghaladta a 153 millió forintot. 

A projektgazda az Exim Kábel Kft . 10 éve alakult és kezdte meg működését, 2012-től saját 6000 m2-es területen, 800m2-es raktárral és 200m2-es irodával Nagytarcsán, melynek alapvető célja volt a távközlési anyagok, speciális vezetékek és kábelek lehető legszélesebb skálájának kínálata. A folyamatos fejlesztés tette lehetővé jelen projekt megvalósításának előkészítését is ezen a területen, a közelmúltban egy csúcstechnológiájú kábeltekercselő gépbeszerzéssel az  ddigieknél sokkal több típusú kábel áttekercselésére, és csomagolására nyílik lehetőség és a kapacitásunk is sokszorosára növekedett, valamint egy kábeldaraboló gép beszerzésével a feldolgozás irányába is megtettük az első lépésünket.

A projekt – összhangban a régió ilyen irányú fejlesztési céljaival – elsősorban a feldolgozó- és gyártóipari szegmensen belül a foglalkoztatás terén és a vállalkozói aktivitás terén biztosítja potenciálisan pozitív hatások elérését. A korábbi évek gazdasági recessziójának hatása a Gödöllői kistérségben is megviselte a vállalkozásokat, sokak napi megélhetése került veszélybe.

A vállalkozásoknak nagy segítséget nyújtott a fejlesztéshez biztosított támogatás, melynek segítségével még a 2014-es évben tervezi megvalósítani a beruházást. A fejlesztés eredménye lehetőséget teremet, hogy a termékeihez az alapanyagot
jellemzően európai beszállítóktól vásárló vállalkozásunk félkész és kész termékeit hasonló arányban értékesítse a továbbiakban, de bővülő termékstruktúrát kialakítva. A nemzetközi és hazai piacokon jelen levő erős versenyben  ermékeinket, szolgáltatásunkat csak a legfejeltebb technológia használatával tudjuk stabilan értékesíteni, melynek feltételeit pályázatunkkal teremthetjük meg.

A fejlesztéssel növeljük kapacitásainkat egy egyedül álló piaci szegmensben, ezáltal biztosítva 7 fős létszámunk tovább foglalkoztatását, sőt bővítését legalább 10 főre a közeljövőben. Az új üzem 2 gyártóműhelye alkalmas lesz az  lapanyagok hatékonyabb feldolgozására, kezelésre, továbbá kiépítésre kerül egy napelemes rendszer, mely jelentősen redukálja a működési költséget. Az irodai részen tervezési, előkészítési munkákat tudunk elvégezni minőségi örnyezetben, kielégítve minden EU előírást.

1bb

SAJTÓKÖZLEMÉNY – projekt zárása

„Új hiánypótló termékek hazai és exportpiacra történő gyártásához szükséges kapacitások kiépítése az EXIM KÁBEL Kft. telephelyének bővítésével”

2014.12.15.

Az Exim Kábel Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében a Közép-Magyarországi Operatív Program (a továbbiakban: KMOP) támogatási rendszerében meghirdetett „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson. Pályázatával 60 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert, melyből egy különálló 1133,25 m2-es, 2 gyártóműhelyre tagolt üzem került megvalósításra a szükséges szociális és irodai funkciók kialakítása mellett, melyek megteremtik a feltételeit az alaptevékenységtől eltérő üzemi működésnek, a több műszakos munkarendnek és önálló üzemágként történő prosperálásnak. A projekt összköltsége meghaladta a 153 millió forintot.

A projektgazda az Exim Kábel Kft . 10 éve alakult és kezdte meg működését, 2012-től saját 6000 m2-es területen, 800m2-es raktárral és 200m2-es irodával Nagytarcsán, melynek alapvető célja volt a távközlési anyagok, speciális vezetékek és kábelek lehető legszélesebb skálájának kínálata. A folyamatos fejlesztés tette lehetővé jelen projekt megvalósításának előkészítését is ezen a területen, a közelmúltban egy csúcstechnológiájú kábeltekercselő gépbeszerzéssel az eddigieknél sokkal több típusú kábel áttekercselésére, és csomagolására nyílik lehetőség és a kapacitásunk is sokszorosára növekedett, valamint egy kábeldaraboló gép beszerzésével a feldolgozás irányába is megtettük az első lépésünket.

A projekt – összhangban a régió ilyen irányú fejlesztési céljaival – elsősorban a feldolgozó- és gyártóipari szegmensen belül a foglalkoztatás terén és a vállalkozói aktivitás terén biztosítja potenciálisan pozitív hatások elérését. A korábbi évek gazdasági recessziójának hatása a Gödöllői kistérségben is megviselte a vállalkozásokat, sokak napi megélhetése került veszélybe. A vállalkozásoknak nagy segítséget nyújtott a fejlesztéshez biztosított támogatás, melynek segítségével közel 6 hónap alatt sikerült megvalósítani a beruházást.

A fejlesztés eredménye lehetőséget teremet, hogy a termékeihez az alapanyagot jellemzően európai beszállítóktól vásárló vállalkozásunk félkész és kész termékeit hasonló arányban értékesítse a továbbiakban, de bővülő termékstruktúrát kialakítva. A nemzetközi és hazai piacokon jelen levő erős versenyben termékeinket, szolgáltatásunkat csak a legfejeltebb technológia használatával tudjuk stabilan értékesíteni, melynek feltételeit pályázatunkkal megteremtettük.

A fejlesztéssel növeltük kapacitásainkat egy egyedül álló piaci szegmensben, ezáltal biztosítva 7 fős létszámunk tovább foglalkoztatását, sőt bővítését legalább 10 főre a közeljövőben. Az új üzem 2 gyártóműhelye alkalmassá vált az alapanyagok hatékonyabb feldolgozására, kezelésre, továbbá a kiépítésre került napelemes rendszer jelentősen redukálja a működési költséget. Az irodai részen tervezési, előkészítési munkákat tudunk elvégezni minőségi környezetben, kielégítve minden EU előírást. A kivitelezés 2014. december 15-el fejeződött be a tervezett műszaki tartalom megvalósításával.

1aa

 

 

 

Réz DEL-Notiz
http://www.del-notiz.org/

 

Cu DEL alap:

400,00 €/100 kg
Cu DEL tényleges:

588,19 €/100 kg

 

Rate HUF/€: 315,00

 

Exim Kábel Kft.

ISO

Location:

H-2142 Nagytarcsa
Kereskedelmi park I.
Naplás út 6. (M0 Cinkota exit)
Magyarország – Hungary

tel: +36 1 323 1097
fax: +36 1 323 1096

E-mail:
info at eximkabel dot com

GPS:
47.520186, 19.261565
N47° 31′ 12.6696″
E19° 15′ 41.634″